Päättöviikko

Päättöviikon ohjelma

Jak­sot päät­ty­vät päät­tö­viik­koon, joka kes­tää seit­se­män päi­vää. Joh­to­nu­me­roi­den 1 ja 8 päät­tö­päi­vä si­joit­tuu sa­mal­le päi­väl­le.

Kul­la­kin opin­to­jak­sol­la on käy­tös­sä yksi päät­tö­vii­kon päi­vä, joka käy­te­tään ker­tauk­sen, ko­kei­den, ryh­mä­töi­den jne. jär­jes­tä­mi­seen.

Päät­tö­päi­vä jär­jes­te­tään klo 814 vä­lil­lä. Opet­ta­ja ja opis­ke­li­jat so­pi­vat tar­kem­man aika­tau­lun opin­to­jak­son ai­ka­na.

Opet­ta­ja mää­rit­te­lee päät­tö­päi­vän si­säl­lön, mah­dol­li­sen ko­keen pi­tuu­den sekä muun päät­tö­päi­vän aika­tau­lun.

Poissaolo päättöviikolta

Päät­tö­päi­vän pois­sa­olo sai­rau­den tai muun pä­te­vän syyn ta­kia on aina il­moi­tet­ta­va etu­kä­teen suo­raan opet­ta­jal­le (esim. Wil­ma-vies­til­lä). Päät­tö­päi­vän pois­sa­olo tai ko­kees­ta pois­sa­olo on myös sel­vi­tet­tä­vä ko. opin­to­jak­son opet­ta­jal­le en­nen uu­sin­ta­ko­et­ta.  Muus­sa ta­pauk­ses­sa uu­sin­ta­koe­mah­dol­li­suut­ta ei ole ja opin­to­jak­son suo­rit­ta­mi­nen kat­so­taan kes­key­te­tyk­si.

Jos olet sai­raa­na päät­tö­vii­kol­la ja si­nul­ta jää koe­suo­ri­tus tai mui­ta päät­tö­päi­vän val­vot­ta­via teh­tä­viä te­ke­mät­tä, kan­nat­taa il­moit­tau­tua uu­sin­ta­kuu­lus­te­lui­hin te­ke­mään puut­tu­vat ko­keet ja teh­tä­vät.

Lu­mi­tis­sa jär­jes­te­tään jak­soit­tain myös räs­ti­pa­jo­ja, joi­hin opis­ke­li­joi­den on mah­dol­lis­ta tul­la te­ke­mään ly­hy­em­piä val­vot­tu­ja ko­kei­ta ja teh­tä­viä.

Palautepäivä

Päät­tö­vii­kol­la pi­de­tyt ko­keet ja  muut ar­vi­oi­ta­vat työt pa­lau­te­taan pa­lau­te­tun­neil­la. Kat­so kun­kin jak­son pa­lau­te­päi­vä kou­lun ka­len­te­ris­ta.

Kuo­pi­on lu­ki­oi­den pa­lau­te­päi­vän aika­tau­lu on seu­raa­va:

Kuo­pi­on tai­de­lu­kio Lu­mitOpin­to-opas 2023-2024 8.11.2021