Modernit tilat

Tiedettä ja taidetta

Arvostamme yhdenvertaisuutta!

Arvostamme uteliaisuutta!

Arvostamme luovuutta!

Kuopion taidelukio Lumit

Taidelukio Lumit on noin 600 opiskelijan kaupunkilukio. Lukiomme aloitti lukuvuoden elokuussa 2022 uudessa, upeassa koulurakennuksessa keskeisellä paikalla Musiikkikeskuksen vieressä. Koulumme nykyaikaisissa, avarissa tiloissa on monipuoliset mahdollisuudet opiskella humanistisia aineita, kieliä, luonnontieteitä, matematiikkaa sekä taito- ja taideaineita. Lumitissa jokaisella opiskelijalla on erinomaiset mahdollisuudet muodostaa lukio-opinnoistaan omannäköisensä kokonaisuus. Lumitissa on tasavertainen, luova ja kannustava ilmapiiri.

Kuopion taidelukio Lumitissa on neljä linjaa: yleislinja, musiikkilinja, tanssilinja ja ilmaisutaitolinja. Taiteet ovat osa arkeamme. Toisille ne ovat monipuolisia opintoja normaalien lukio-opintojen ohessa, osalle taas antoisia taide-elämyksiä. Tarjoamme jokaiselle opiskelijalle mahdollisuuden osallistua taiteen tekemiseen meillä – ja joskus ulkomaillakin.

Ajankohtaista

Lumitin ja Minarin yhteinen joulukonsertti

Lumitin ja Minarin yhteinen joulukonsertti

Tervetuloa Lumitin ja Minarin yhteiseen joulukonserttiin Lumit-saliin! Liput voi hankkia verkkokaupasta minarinmusiikkiluokat.sumupstore.com tai konserttipäivänä ovelta, mikäli lippuja on jäljellä. Esitykset ti 12.12. ja ke 13.12. klo 18.00.

lue lisää
Onnea syksyn ylioppilaille

Onnea syksyn ylioppilaille

Lämpimät onnittelut syksyn 2023 uusille ylioppilaille. Alla olevassa listassa on niiden uusien ylioppilaiden nimet, jotka ovat sallineet nimen julkaisun. Hiltunen Niina Emilia Kallunki Anniina Karoliina Karhula Heta Aurora Karjalainen Mirja Magdaleena Karppinen Joni...

lue lisää

Tapahtumat

Tulevat tapahtumat

Opinto-opas